• Aydın cadı kazanı gibi..

    Her yerden kaynar su sesleri geliyor fokur fokur. Terliklinin zor günlerdeki acil eylem planı devreye girmiş, her ne hikmetse dost düşman herkesle paydaş arar durumda zevahiri kurtarmak için.

    12:50:49 | 2018-04-10

    Denize düşen yılana sarılırmış..

    Teşbihde hata olmaz tabiki de asıl merak ettiğim Sayın Cumhurbaşkanı ile “25 dakika görüştüm” diye ortalığı ayağa kaldıran Özlem Çerçioğlu bu gün Karacasu’nun dar sokaklarına topladığı muhtelif ilçelerden taşıma personel, eş-dost, akrabalarına tavuk pilav dağıtırken esip gürlüyordu. “Siz çiftçinin halinden ne anlarsınız, siz anca 5 yıldızlı otellerde oturup kalkmasını bilirsiniz” diye..

    Aynı şekilde Sayın Cumhurbaşkanının karşısında da konuştu mu acaba? “Siz çiftçi girdilerini biliyor musunuz, mazotun maliyetini biliyor musunuz, siz ne anlarsınız çiftçinin halinden anca miting miting gezip benim Genel Başkanıma saldırmaktan başka bildiğiniz bir şey yok” diye efelendi mi acaba?

    Kendisine ve eşrafına göre “topuklu” bana göre “terlikli” olan Başkan, Reis karşısında da efelendi mi? Hiç sanmıyorum.

    “Siyasi etik” diye bahane göstererek açıklamadığı konuşmasında koltuğunu kurtarsın diye CHP eski Genel Başkan Yardımcısına emanet etmiş “vallahi ben suçsuzum, yeminle bak bu Erkan Karaarslan’ı Genel Merkez gönderdi, şahidim de burada zaten.. O dönemde bu kadın Genel Başkan Yardımcısıydı, inanmazsanız ona sorun..”

    “Konuşsana kız, söylesene benim suçsuz olduğumu, Erkan’ı tanımadığımı, yoksa benim ne işim olur Erkan’la” diye ağlanırken Cumhurun Reisinin karşısında 24 saat geçmeden yine çakma topuklu oluvermiş, kendince gev gev yapıyor Karacasu’da ki toplama kalabalığa..

    “Yok şöyle hizmet etmiş de, yok böyle hizmet etmiş de, hizmete engel olamazsınız da, şöyle uçarım da, böyle kaçarım da…” Ver mehteri, ver mehteri, hem de bayan mehter boru mu bu?

    Neyse asıl ben Cumhurbaşkanı mitinginin tam ertesi gününe neden böyle bir temel atma koyduğunu biliyorum. Onu tanıyan herkes de biliyor. İşte bu temel atmanın ve o kadar taşıma yapılmasının tek sebebi yenemediği hırsları.. “Tayyip o kadar insanla şov yaptı, ben altında kalamam, benim daha fazla göteriş yapmam lazım, kimse benden fazla gösteriş yapamaz, en çok beni konuşacaksınız, en çok beni beğeneceksiniz” hastalığı…

    Hastalık bu olunca ceremesini belediye bütçesi ve maaşını belediyeden alan işçi ve personeller çekiyor. Dolayısı ile “Aydın halkı nasıl olsa temel atıyorum” diye tavuk-pilav, mehter-bando her türlü gösteriş masrafı belediye bütçesinden..

    Havayı atan terlikli, çileyi çeken mazlum Aydın halkı olsun. Ne olacak vurun abalıya.

    Terlikli hava atmış, biz çilesini çekelim ne olacak ki…

    Bak koca Cumhurun Başkanı Aydın’a geldi, ne konser verdi, ne tavuk-pilav dağıttı, kendisini destekleyenlere seslendi gitti.. Senin şehrinin en eski bulvarında sen ne yaptın? Hasetini yenmek için Karacasu’nun değiştiremediğin dar sokaklarında toplama kalabalığına yüksek perdeden caka sattın. İşte kedi yetişemediği ciğerin yerine bulduğu kemikle yetinir, yapacak bir şey yok.

    Ben senin ne yapmaya çalıştığını çok iyi biliyorum.

    Koltuğu nasıl kurtarırımının fitne-fesat hesaplarını yaptığın, FETÖ iltisaklı Erkan Karaarslan’a ilişkin FETÖ’ye sağladığın finansal destek ihalelerindeki yolsuzluk ve vurgun iddialarının tüm kayıtları devletin elinde şimdi.

    Bunları bildiğin için, kim beni nasıl kurtarır diye kıvranırken, kimden medet umacağını, kime ağlayacağını bilemedin. “Cumhurbaşkanı ile 25 dakika baş başa görüştüm” diye bir gün önce herkese hava atarken bir gün sonra o havasını attığın Reisi, sözüm ona toplama halka, tavuk-pilavcı yalakalarına şikâyet ettin.

    Daha öncede söyledim yine söylüyorum.

    Devletin parasıyla bu kadar fitne-fesat seneryoların için devletin ve halkın parasını harcamana müsaade eden devlet ve yargı görevlilerindeki mesuliyet bu siyaset kurumunun yükümlülüğünden çıkmış tamamen devletin sorumluluğuna girmiştir.

    Kimse seni bu şehrin parasını siyasi hırsların ve ikbalin için harcaman adına seçmedi.

    Sen bunu böyle bir vurgun düzeni için harcıyorsan hesabını ya yargı sorar ya da akil Aydın seçmeni.

    Gerisini sadece zaman gösterecek.