• Bozuk para gibi adam harcıyorlar.

    İlçe Başkanlarının gelecek kongrede aday olmayacağım şeklindeki açıklamalarınında doğru olmadığı, kendilerine aday olamazsın denildiği bilinmektedir.

    18:50:24 | 2020-01-04

    Bozuk para gibi adam harcıyorlar. 

    Söke, Çine ve Yenipazar İlçe başkanlarının ardından AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı "Kongrede aday olmayacağını" açıkladı. 

    Aydın Ak Parti kulislerinden edinilen bilgilere bakıldığında, kimilerine göre yenilenme, kimilerine göre revizyon gibi algılansada; İşin aslı Ak Partinin Aydın’da ciddi bir erime noktasına geldiğidir. İlçe Başkanlarının gelecek kongrede aday olmayacağım şeklindeki açıklamalarınında doğru olmadığı, kendilerine aday olamazsın denildiği bilinmektedir. Yerel seçim başarısızlığı’nın faturası ilçe başkanlarına kesilmiş durumdadır.

    Yerel seçim başarısızlığının Asıl sorumlusu olan, uyguladığı seçim stratejisinin yanlışlığı ve yapılan Belediye Meclis üyeliği listelerindeki yanlışlar nedeni ile bugünki duruma gelinen, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Savaş ve İl Başkanı Ömer Özmen’e nasıl bir fatura kesileceği Ak Partililer tarafından merakla bekleniyor.