• “Kumpasçı Alo Fatih” CHP’den kovuldu…

    DANIŞMANI FETÖ'DEN TUTUKLANDI, KOORDİNATÖRÜ FATİH AKKENTLİ CHP'DEN ATILDI! KARAR CHP YÜKSEK DİSİPLİN KURULUNDA OY BİRLİĞİ İLE ALINDI.

    13:46:42 | 2017-08-25

    Kumpas ve kirli para trafiğiyle alakalı ses kayıtları ile gündeme gelen, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Prensi “Kumpasçıbaşı” taşeron işçi Fatih Akkentli CHP’den atıldı. Karar bu gün toplanan CHP Yüksek Disiplin Kurulu’nda oy birliği ile alındı.

    Çok sayıda üst düzey siyasetçi, mülki amir, bürokrat, medya mensubu ve birçok kişiye kurduğu kumpasların ses kayıtları internetlere kadar düşen Aydın BŞB’nin Söke Koordinatörü Fatih Akkentli, CHP Yüksek Disiplin Kurulu’nun oy birliği ile aldığı karar sonrası CHP’den atıldı.

    CHP Aydın İl Disiplin Kurulu’nun kesin ihraç talebiyle Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edilen Fatih Akkentli’nin böylelikle partiden kesin ihracı kesinleşti.

    KUMPAS VE KİRLİ PARA İLİŞKİSİ İLE GÜNDEME GELDİ

    Bilindiği gibi Fatih Akkentli CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz’ün de aralarında bulunduğu diğer siyasi parti belediye başkanları, milletvekilleri, mülki amirler, bürokratlar ve medya mensuplarına kurduğu kumpasların ses kayıtları ortaya çıkan Özlem Çerçioğlu’nun Prensi Söke Koordinatörü Fatih Akkentli CHP İl Disiplin Kurulu’nun hazırladığı sağlam bir dosya ile kesin ihraç talebiyle CHP Yüksek Disiplin Kurulu’na gönderilmişti.

    CHP Yüksek Disiplin Kurulu bu gün toplanarak 13’te 13 oy birliği ile “Kumpasçı” Fatih Akkentli’nin partiden kesin ihracına karar verdi.

    ÇERÇİOĞLU NE YAPACAK?

    Özellikle CHP’li siyasilere yönelik kumpas ve rüşvetle ilgili ses kayıtlarının çıkmasına rağmen Fatih Akkentli ile yollarını ayırmayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Özlem Çerçioğlu’nun prensi Fatih Akkentli’nin partiden kovulması üzerine ne yapacağı ve hangi tavrı takınacağı merak ediliyor.