• Milletvekili Erdem demokratlara seslendi…

    Aydın Milletvekili Mehmet Erdem yaptığı yazılı açıklama ile Demokratlara seslendi. Erdem: “Demokratların gerçek adresi AK Parti’dir, Recep Tayyip Erdoğan’dır.”

    00:15:33 | 2018-04-23

    Yaptığı yazılı açıklama ile demokratlara seslenen AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, “Demokratların gerçek adresi AK Parti’dir, Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.

    CHP’nin İYİ Parti’ye 15 milletvekili vermesinin ardından açıklama üstüne açıklama yapan AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem bu kez de demokratlara seslendi. Aydın’daki demokratların birkaç seçimdir oylarını CHP’ye verdiğini kaydeden Erdem, demokratların AK Parti’nin ve Recep Tayip Erdoğan’ın yanında saf tutmasını istedi.

    Erdem açıklamasında şunları tkeydetti:

    Rahmetli Hemşehrimiz, Medar-ı İftiharımız, Başvekil Adnan Menderes’in Aziz Milletine karşı kalbindeki duygular ne ise Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan da aynı duygulara sahiptir. 

    Rahmetli Adnan Menderes ve arkadaşları Demokrat Parti ile “Yeter! Söz Milletindir!” diyerek yola çıkmış; Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları AK Parti’yle  “Yeter! Söz de Karar da milletindir!” diye haykırarak bu kutlu yolculuğu devam ettirmiştir.

    Rahmetli Adnan Menderes ve arkadaşlarına karşı hangi kirli ve alçak “Bizans oyunları” oynandı ise, Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye karşı da aynı oyunlar tezgâhlandı.

    Ama çok şükür bütün kirli oyunları, alçak senaryoları bozarak bugünlere geldik.

    Aydın’daki demokratların büyük kısmı oylarını AK Parti’ye; ama bazıları da geçen birkaç seçimde oylarını CHP’ye verdiler. Hiçbir demokrat gönül huzuru içerisinde CHP’ye oy veremez, mutlaka vicdanen rahatsız olur. Çünkü CHP’ye verdiği her oyun Rahmetli Adnan Menderes’in kabrinde kemiklerini sızlatacağını bilir. Aydın’da CHP’nin birinci parti olmasının izahı yoktur. Aydın’da CHP’nin birinci parti olmasıyla İlimiz ne kazandı ki bundan sonra bir kazancı olsun. 

    Aydın’ın zaman kaybetmeye tahammülü yoktur. Aydın’ın daha hızlı gelişmesi, kalkınması için yeni dönemde var gücüyle AK Parti’nin ve Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer alması gerekir.

     Muhalefet bolca eleştirir ve konuşur.  Ama iktidar çözüm ve iş üretir. İktidara destek verelim; sorunlarımıza çözüm ve projelerimize daha çok destek isteyelim.  Aydınlılar olarak sesimiz daha gür çıksın.