• Vaatlerin ne oldu Çerçioğlu?..

    Aydın’ın her yanına astığı devasa bilbordlarla Aydınlıları kandırmaya çalışan Özlem Çerçioğlu “5 yılda yapacağım” dediği tüm vaatlerini unuttu. Sanki Aydın’da çok büyük hizmetler yapılmış gibi algı yaratan Çerçioğlu 50 bin kişilik “Zeybek Arena” Stadyumu başta olmak üzere yüzlerce projeyi yapacağının sözü verdi. Görevde olduğu 5 yılın sonunda CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçoğlu’nun vaatleri fos çıktı. 2014 yılı seçimleri öncesinde vatandaşa birçok mega proje vaadi sunan Başkan Çerçioğlu, geçen 5 yılda verdiği sözler unutarak Aydın ilinin her yanını kendi reklamları ile donattı..

    15:30:41 | 2019-01-28

    HABER: YALÇIN YILDIRIM

    Tarım ve hayvancılığı destekleyecek organize tarım bölgeleri, soğuk hava ve göletler yapıp ishdama kaynak sağlayacaklarını, jeotermal, medikal ve kültür turizmini destekleyeceklerini ve bunun için de deniz ulaşımından faydalanacaklarını ifade eden Başkan Çerçioğlu geçen 3 yıl içinde bunların hiç birini yapmadı. Sözünü verdiği Zeybek Arena Stadı da hayal oldu…

    İlçelerin ve yerleşim yerlerinin alt yapı sorunlarını çözüp il genelinde kentsel dönüşümü uygulayacaklarını da vadeden Başkan Çerçioğlu, vatandaşlara sağlıklı bir çevre ve sağlıklı bir yaşam sözü de vermişti. Söz verdiği güneş enerjisi projesi vaadini dahi bu güne kadar dillendirmeyen Çerçioğlu’nun İl genelinde Buharkent’ten Kuşadası’na kadar konutların jeotermalle ısılması projesinden de ses seda çıkmadı.

    “Kuşadası’ndan Buharkent’e kadar 22 noktada alt geçit yapacağız” diyen Çerçioğlu bunlardan sadece üçünü gerçekleşrdi. Aydın’a bir fuar alanı yapmak vaadini de yerine germeyen Başkan Özlem Çerçioğlu, Ilıcabaşı Ayter alanında sözünü verdiği 500 yataklı termal tesis ve fizik tedavi merkezini de yapamadı.

    “Ben siyaset için değil, Aydın halkına hizmet için varım” diyen Çerçioğlu, Menderes Nehri etrafında rekreasyon alanları oluşturacağını söylemesine karşın bu projeden de hiç söz etmedi.

    Aydın’a 50 bin kişilik “Zeybek Arena” Stadyumu yapacağının sözünü veren Başkan Çerçioğlu, Işıklı Doğal Yaşam Alanını da oluşturamadı. Özlem Çerçioğlu, Aydın’ın ilçelerinde de yüzün üzerinde proje sözü verdi.