• Yargı bir gün hesabı soracak…

    Bu şehirde yıllarca halkın, tüyü bitmemiş yetimin parasını, hakkını gasp niteliği taşırcasına hain yapıya peşkeş çekenler hala koltuk ve makam işgal etmeye devam ediyorlar…

    13:12:23 | 2018-02-21

    Eveeeet... 1 aylık arada özlettik kendimizi okuyucularımıza..

    Tabi en çok da bu satırlardan ortaya çıkardığımız gerçeklerin kahramanları bekledi nerede kaldı bu yazılar diye?

    Merak etmeyin tatlı su kurnazları.

    Bizler Yusuf gibi kuyuya düşebiliriz.

    Konu Vatan Millet olduğunda ise Mehmet olur haramilerin tüm saraylarını Devletimiz için teker teker fethederiz. Yaşadığımız onca zulme de geriye dönüp baktığımızda “Vatan Sağolsun” der, Eyvallah ederiz. Meraklılarına duyurulur…

    Konu Vatanımızdan, Milletimizden açılmış iken AFRİN’de Aslanlar gibi vatan savunması yapan Askerimize minnet ve şükranlarımı en samimi duygularımla iletir şehit olarak şahadet şerbetinin en kutsalına ulaşan Mehmetciklerimize de Allah’tan rahmet, geride kalan yakınlarına başsağlığı diler, yaşadıkları derin acı için dayanma gücü temennisiyle terör koridoru ile Yurdumuzun bölünmez bütünlüğüne kast eden içerden ve dışardan ihanet eden hain müptezellere de “Mehmetimiz ölmez, Vatan bölünmez hodri meydan” diyerek Türkiye Cumhuriyeti’nin tüm unsurlarının berrak yüreğini ortaya koymak istiyorum.

    Bu kadar dışarıdan ihanet edenlerden bahsetmişken içeriden ve lokal olarak ihanet edenleri de unutmamak lazım.

    Bu şehirde yıllarca halkın, tüyü bitmemiş yetimin parasını, hakkını gasp niteliği taşırcasına hain yapıya peşkeş çekenler hala koltuk ve makam işgal etmeye devam ediyorlar. İşte bu detayları ortaya çıkarmak lazım.

    Yıl 2013 Eylül ayıydı.

    Memlektin çöpünü toplamak, kapısının önünü temizlemek ilk defa kamu personeli haricinde hizmet alım yöntemi ile gerçekleştirilmeye başlamıştı.

    Cem kişiler tarafından hazırlanan ihale teknik şartları terlikli başkan tarafından aforoz edilip, halkın cebinden ödenen 10 milyonlarca liranın bazı şirketlerin kasalarına girmeye başladığı günlerdi.

    “Eeeee kardeşim ne var bunda, her belediye aynı yöntemi kullanıyor, sen de hikaye anlatıyorsun” diye homurdananlara sesleniyorum.

    Heh işte zaten hikayede burada başlıyor.

    Nasıl mı?

    Şimdi bu şirketler belediyeden halkın parasını toplanan çöp miktarına göre hakediş yöntemiyle tahsil etmeye başladığında film-fırıldak çarkı hızlıca işlemeye başlıyor, terlikli ve şürekası hızla biz bundan nasıl payımızı alırız hesapları tutunca ihaleyi alan firmaya göz yummalar “sen bizi gör, biz seni görelim” mantığı yeterince kazandırmadığı için yeni yöntemlere ihtiyaç hasıl olmuştu. “Ne yaparız, ne yaparız” diye düşünen tatlı su kurnazlarının tek dertleri terlikli başkanlarına daha çok para, daha çok güç kazandırmaktı.

    Neyse formülü bulmak zor olmadı.

    Şeytani plân hazırlanmıştı…

    Sokaklarda ne kadar inşaat var dolaşılacak, ihale şartlarına aykırı olmasına rağmen tüm molozlar toplanacak ve molozla doldurulan çöp kamyonu kasaları tazyikli suya basılacak ve ağırlaşan moloz katı atık bertaraf tesisinde bulunan iki kantarda kamyonların tur attırılması yöntemi ile aylık toplanan çöp miktarı tavan yapacak ve ihaleyi alan şirket de hortumunu belediye kasasına dayayacak, doğal olarak da Aydın halkının cebini boşaltacak.

    İşte bu mesele bu kadar derin, bir o kadar paralel bir mesele…

    Yani devletin, kamunun imkânını kendi çıkarları için kullanacak çıkar amaçlı bir suç örgütü mantığı ile işleyen bir süreç sonucu bunun hesabını elbette Yargı bir gün soracak.

    Nasıl mı?

    Bu güne kadar ortaya çıkmamış delilleri ile birlikte ve gün gelecek devran dönecek hainler yaptıkları ihanetin hesabını halka ve Yargıya verecek.

    Yani gündemin her geçen gün ısınacağı ve tüm gerçeklerin Aydın halkı tarafından idrak edilmeye başlayacağı sürecin startı verilmişken sahte sosyal medya hesaplarında terlikli başkan zihniyeti Aydın Milletvekili Mustafa Savaşı eleştirmeye çalışmış mazot fiyatlarının yüksekliğinden dem vurarak “Aydın’ı bilmiyorsun, çiftçinin halini nereden bileceksin” demeye çalışmış, gavur parası ile beş para etmeyecek yarım akılları ile…

    He Canım he… Siz böyle küçük hesaplarla çayda kum oynamaya devam edin anca elinizden bu tip basit oyunlarla adam karalamak gelir zaten..

    Aklı evveller siz mazot parasını hesaplayacağınıza su maliyetlerinin en ucuz ortalamada olduğu bu şehirde mazottan daha pahalıya suyu satan terlikli başkanınıza dönüp bir bakın. Aydın halkının ve devletin parasıyla çarşı-pazar gezen, her gittiği yere sünnet çocuğu gibi parasını Aydın halkının ödediği bando ve mehteri götürerek, tavuklu pilav dağıtarak şehrin insanlarının parasını kendi şahsi çıkarları için kullanandan hesap sorsanız ya…

    Hakkında onlarca soruşturma dosyası olan terlikli başkanınız Aydın’ı ve Aydın halkını çok biliyor da halkın seçilmiş milletvekili mi bilmiyor?

    Bunu siz sahte sosyal medya hesaplarınızda yazsanız da ancak kadir inanır diyeceğim ama o da yoğun bakımda, şansınıza küsün be gülüm…

    Bakın size tüm halkın inandığı ve her fırsatta gerek Ankara’da gerek Aydın sokaklarında Milletin seçilmişleri için konuşulan, sizin için acı bir gerçeği söyleyeyim.

    Haramilerin Saltanatı ve Sarayı varsa, halkın da kendileri için SAVAŞ’an vekilleri var. Bilmem anlatabildim mi?

    Öptüm gözlerinizden…