• Aydın BŞB Müteahhidi FETÖ’den tutuklandı..

    Danışmanı FETÖ'den tutuklanıp firar eden CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun Belediye Müteahhiti Ahmet Türkmen FETÖ’den tutuklandı.

    11:54:03 | 2017-11-23

    FETÖ’nün Belediyeler İmamı olarak anılan ve şu anda firarda olan Danışmanı Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finansal destek temin etmekten tutuklanan CHP'li Özlem Çerçioğlu'nun yönelttiği Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Müteahhidi BYLOCK'çu çıktı.

    Daha önce Adliye Sarayı yapılması planlanan Kemer Mahallesi’ndeki arazi üzerinde yapılan ve önümüzdeki günlerde açılması beklenen Spor Kompleksini yapan CBA İnşaatın Sahiplerinden Ahmet Türkmen FETÖ'den tutuklandı.

    Yaklaşık 10 gün önce Aydın Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan evine yapılan baskınla gözaltına alındığı öğrenilen Müteahhit Firmanın ortaklarından Ahmet Türkmen'in Emniyette yapılan sorgulamasının ardından FETÖ Terör Örgütü Üyesi olduğu ve Byloock kullandığı gerekçesiyle sevk edildiği Adliye'de Savcılıkta alınan ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiği ortaya çıktı.

    Evinde bulunan bilgisayarlara, dökümanlara ve kullandığı cep telefonlarına el konulduğu öğrenilen Müteahhit Ahmet Türkmen'in aslen Elazığ kökenli olduğu, FETÖ okullarında okuduğu ve yurtlarında kaldığı Aydın'da çeşitli Belediyelerin bazı ihalelerini aldığı belirtiliyor.

    Danışmanı FETÖ'den tutuklanıp firar eden CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun Belediye Müteahhiti Ahmet Türkmen'in FETÖ'den tutuklanması ve ByLock'çu çıkmasını öğrenmesiyle büyük şok yaşadığı ve olayın duyulmaması için çaba sarf ettiği dillendiriliyor.

    HASAN KADİFE (ÖZEL HABER)