• Aydın’da CEHALET Görüntüleri.

    Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıktıktan sonra tüm dünyaya yayılan koronavirüsle ilgili alınan tedbir kararları Aydınlı vatandaşlar tarafından dikkate alınmıyor. Aydın’da banka kuyruğunda ve şehiriçi minibüste çekilen görüntüler, virüsün nasıl bukadar hızlı yayıldığının bir göstergesi olduğu görülüyor.

    00:24:54 | 2020-04-02

    Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıktıktan sonra tüm dünyaya yayılan koronavirüsle ilgili alınan tedbir kararları Aydınlı vatandaşlar tarafından dikkate alınmıyor. Aydın’da banka kuyruğunda ve şehiriçi minibüste çekilen görüntüler, virüsün nasıl bukadar hızlı yayıldığının bir göstergesi olduğu görülüyor. Bugün saat 15.00 sularında Efeler ilçesinde çekilen bu fotoğraflar ile Aydında yaşayan vatandaşların günlerdir yapılan uyarıları hiçe saydığı anlaşılmaktadır.

    Aydın’ın Efeler ilçesinde kaydedilen görüntüler bu kadar da olmaz dedirtti. Ziraat Bankası’nın önünde onlarca vatandaş uzun kuyruklar oluşturdu. Sosyal mesafenin korunmadığı dikkat çekerken vatandaşların birçoğunda koruyucu maske ve eldiven olmadığı görüldü.

    Şehir içi minibüs’lerde de yolcu sayısına dikkat edilmediği, Alınması gereken yolcu sayısından çok daha fazlasının alındığı, İçişleri Bakanlığı ve Bilim kurulu’nun aldığı kararlara uyulmadığı görülmektedir.

    Ortaya çıkan görüntüler, uzmanların bütün uyarılarına rağmen koronavirüsün yayılımının ne kadar kolay olduğunu, vatandaşların yapılan tüm uyarılara rağmen kendisini korumadığını gözler önüne serdi.

    İl pandemi kurulu’nun konu ile ilgili nasıl bir tavır takınacağı merakla bekleniyor.