• Kalbimiz de Acarlar Gönlümüz de Acarlar

    Aydın'lı yazar, şair, ressam Eşref Gülpınar’dan, koronavirüs salgını nedeni ile karantina sürecinde zor günler yaşayan Acarlar Mahallesindeki insanlarımıza moral desteği vermek için şarkı yazdı. Yazdığı şarkı sosyal medyada tıklanma rekoru kırarken, Acarlar Mahallesi sakinleri Eşref Gülpınar’a teşekkür etti.

    00:59:59 | 2020-04-23

    Aydın'lı yazar, şair, ressam Eşref Gülpınar’dan, koronavirüs salgını nedeni ile karantina sürecinde zor günler yaşayan Acarlar Mahallesinde yaşayan insanlarımıza moral desteği vermek için şarkı yazdı. 

    Yazdığı şarkı sosyal medyada tıklanma rekoru kırarken, Acarlar Mahallesi sakinleri Eşref Gülpınar’a teşekkür etti. 

    İncirliova'nın Acarlar Mahallesi'nde beş kişiye yapılan koronavirüs  test sonucunun pozitif çıkmasının ardından 22 ev karantinaya alınmıştı. Bu süreçte zor günler yaşayan Acarlar mahallesi sakınleri için Aydınlı yazar Eşref Gülpınar, şarkı hazırladı. Acarlar’da yaşayan insanlara  bu süreçte destek olmak istediğini ifade eden Gülpınar, Acarlarda yaşayan insanlarla  20 yıla dayanan bir dostluğumuz var. Onlarla gönül bağı kurdum. Bu zor günlerinde de şarkı ile moral vererek yanlarında olduğumu bilmelerini istedim  dedi. 

    20 SENE ÖNCE YAZDIĞI SÖZLERİ GENİŞLETTİ 

    20 sene önce Acarlar'da düzenlenen konserde sunuculuk yaptığını ifade eden Gülpınar, 20 sene önce düzenlenen konserde Acarlar halkı için birkaç söz söylemiştim. O sözleri geliştirip müzikle birleştirdim. Koronavirüs salgını nedeniyle dışarda klip çekemiyoruz. Bu nedenle internetten kendi çabalarımla bulduğum Acarlar görüntüleriyle bir klip oluşturdum ve sosyal medyadan paylaştım" diye konuştu. 

    ONLARIN DİLİ OLMAYA ÇALIŞTIM

    Acarlar halkının şarkıdan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Gülpınar, Video kısa sürede kitlelere yayıldı. Çok sayıda mesaj ve yorum aldım. Acarlar halkı da memnuniyetini dile getirdi. Ben onların dili olmaya çalıştım diyerek şarkı sözlerini paylaştı; 

    Aydın’da ve Türkiye’de Yaz- Kış, Her Yerde Acarlar

    Sabah Erken Kalkarlar – Çok Çalışkan İnsanlar,

    Siz Aydının Gururu - Helal Size Acarlar !

    Kalbimiz de Acarlar – Gönlümüz de Acarlar

    Nazar Değmesin Size – Ey Çalışkan İnsanlar

    Koskoca Şehirlere - Tarlalardan Evlere

    Hanımlara- Beylere – Hizmet Sunar Acarlar

    Gönlümüzde Acarlar – Kalbimiz de Acarlar

    Nazar Değmesin Size – Ey Çalışkan İnsanlar

    Ülkeyi Ay-yıldızı- Aşk’la yürekten sevmek

    Alın terinin başkenti- emek acarlar demek

    Gönlümüzde Acarlar – Kalbimiz de Acarlar

    Nazar Değmesin Size – Ey Çalışkan İnsanlar