• Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’ın eleştirisine cevap..

    KILIÇDAROĞLU, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN KABİRE TOPLANTISI ARDINDAN YAPTIĞI ELEŞTİRİYE CEVAP VERDİ: "YOLUMUZ CİVANMERT YOLUDUR, GÖNLÜNDE ‘KİN VE KİBİR’ OLAN GELMESİN. SEN ZATEN GELME, SARAYLARINDA TAKIL..”

    11:46:06 | 2021-10-26

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “İçinde çırpındığınız kibir ve nefret çukurunda debelenmeye devam edeceksiniz” sözlerine, “Yolumuz civanmert yoludur, gönlünde ‘kin ve kibir’ olan gelmesin. Sen zaten gelme, saraylarında takıl” yanıtını verdi.

    Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugünkü kabine toplantısı sonrasında muhalefete yönelik söylediği “Ya bu ülkenin bağımsızlığını, bu ülkenin vakarını, bu devletin büyüklüğünü kabul edeceksiniz ya da nefesiniz tükenene kadar içinde çırpındığınız kibir ve nefret çukurunda debelenmeye devam edeceksiniz" sözlerine sosyal medya hesabından karşılık verdi. Kılıçdaroğlu’nun paylaşımı şöyle:

    “Şahıs, ‘İçinde çırpındığınız kibir ve nefret çukurunda debelenmeye devam edeceksiniz’ demiş. Demiş bunu gerçekten. Bizim yolumuz civanmert yoludur, gönlünde ‘kin ve kibir’ olan gelmesin. Sen zaten gelme, saraylarında takıl!”