• Nazilli CHP cadı kazanı…

    CHP Nazilli İlçe Yönetimi, Millet İttifakı’na zarar verdiği gerekçesiyle Aydın İl Örgütü tarafından görevden alındı.

    10:11:17 | 2019-02-02

    CHP Nazilli İlçe Başkanlığı’ndan alınan Ali Deveci, İl Başkanı Ali Çankır’dan CHP milletvekillerine kadar herkesi topa tuttu. Ali Çankır’ın başını kuma gömdüğünü söyleyen Deveci, milletvekillerine de “Biz onları meclise gönderdik onlar bize yapılanlar karşısında sessiz kaldılar” diyerek ateş püskürdü.

    CHP Nazilli İlçe Yönetimi, Millet İttifakı’na zarar verdiği gerekçesiyle Aydın İl Örgütü tarafından görevden alındı. Bunun üzerine İlçe Başkanı Ali Deveci ve yönetim kurulu üyeleri parti binasında basın toplantısı gerçekleştirdi.
    Seçildikleri 2015 yılından bu yana referandum, cumhurbaşkanlığı seçimi ve genel seçimlerde büyük başarılara imza attıklarını belirten Deveci, kadın kolları ve gençlik kollarıyla birlikte çok çalıştıklarını söyledi. Tek amaçlarının örgütün sesini duyurabilmek olduğunu ifade eden Deveci, “Kendi adayımızla seçime girmek istedik bunu da yetkililere ilettik. Ancak hiç bir görüşümüz dikkate alınmadı” dedi.

    “ÇANKIR BAŞINI KUMA GÖMDÜ”
    Yaşanan gelişmeler karşısında İl Başkanı Ali Çankır’ın başını kuma gömdüğünü dile getiren Ali Deveci, “Nazilli’de ilçe başkanlığı yapmış şu anda il başkanlığı makamında bulunan Ali Çankır yaşanan bu süreç içerisinde örgütüne sahip çıkmamış, örgütün isteklerini bir gün olsa bile dinlememiş. Sadece kendisine verilen talimatları yerine getirmiştir” diyerek ateş püskürdü.

    “İTHAL ADAYLARIN TEZGAHTARLIĞINI YAPTI”
    Deveci sosyal medyada Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Necmettin Ünüvar’ın hedef alan paylaşımına da açıklık getirdi. Ünüvar’ın Nazilli’de sağ kökenli bir belediye başkan adayı çıkarmak için propaganda yaptığını belirten Deveci, “Bu arkadaşımızı çok defa uyardık ama parti içerisindeki adayları beğenmeyerek ithal adayla seçim kazanılabileceği yönünde tezgâhtarlık yaptı. 24 Haziran’dan bu yana da kendisi partiye uğramıyor. Tepkimiz bunadır” şeklinde konuştu.

    VEKİLLERE SİTEM
    CHP Aydın milletvekilleri Bülent Tezcan ve Süleyman Bülbül’e de sitem eden Deveci, “Görüşlerimizi vekillerimize ilettik ancak dinleyen kim. Muktedirler çoktan kararlarını vermişler. Görevden alınmamızın ardından bir tanesi bile nezaketen dahi olsa bizi aramadı. Biz onları parlamentoya gönderdik ama onlar bu direncimiz karşısında sessiz kaldılar” ifadelerini kullandı.

    KADIN KOLLARI İSTİFA ETTİ
    Nazilli İlçe Yönetimi’nin görevden alınışına tepki gösteren Kadın Kolları Başkanı Serpil Kıntaş ve 7 kişilik yönetim kurulu üyeleri de istifa dilekçelerini partiye sundu.

    GEREKÇE GÖSTERİLEMEDİ
    Öte yandan CHP Aydın İl Yönetimi’nin Nazilli İlçe Yönetimi’ne gönderdiği görevden alma yazısında hiçbir geçerli gerekçe gösterilmediği öğrenildi.

    Haber Kaynağı: http://www.mansetaydin.com