• NAZİLLİ FEN LİSESİ SATRANÇ TURNUVASI BİRİNCİSİ

    Aydın´da düzenlenen satranç turnuvasında Genç Kızlar kategorisinde Nazilli Fen Lisesi öğrencisi Selen Acar İl birincisi olurken, Genç Erkekler kategorisinde de Mehmet Çağatay Çevik İl ikincisi oldu.

    18:33:13 | 2015-04-02

     

    Nazilli Fen Lisesi her alanda kendini göstermeye devam ediyor. Akademik anlamda yaptığı başarılı çalışmaların yanı sıra sosyal ve sportif alanlarda da sesini duyuran Nazilli Fen Lisesi Aydın Okul Sporları’nın düzenlediği satranç turnuvalarında Genç Kızlar ve Genç Erkekler kategorisinde birincilik ve ikincilik derecesinin sahibi oldu.

     

    30-31 Mart 2015 tarihlerinde Aydın´da düzenlenen turnuvalarda Genç Kızlar kategorisinde Nazilli Fen Lisesi öğrencisi Selen Acar İl birincisi olurken, Genç Erkekler kategorisinde de Mehmet Çağatay Çevik İl ikincisi oldu.

     

     

    Konuyla ilgili açıklama yapan Okul Nazilli Fen Lisesi Müdürü Ahmet Oruç, “Artık Nazilli Fen Lisesi her alanda kendini göstermeye devam ediyor. Akademik anlamda yaptığımız başarılı çalışmaların yanı sıra sosyal ve sportif alanlarda da başarılarımızla anılıyoruz. Nazilli Fen Lisesi olarak Aydın İlinde bir marka okul olmanın mücadelesini veriyoruz ve bu süreç içerisinde çok kısa zamanda okulumuz Aydın´da en üst sıralarda her alanda kendini belli etmektedir. Nazilli Fen Lisesi, sadece Fen alanında ön plana çıkan bir kurum değil, sosyal alanlardaki başarılarıyla da şimdi ve gelecekte de  adını sık sık duyuracak bir kurum olacaktır dedi.