• NAZİLLİ’DE BÜYÜLEYEN KONSER

    Nazilli TSM Korosu’nun “Bir Kış Gecesi” konseri izleyenleri büyüledi.

    14:53:32 | 2013-01-29

    Nazilli Belediyesi Mehet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’nda düzenlenen konsere Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, MHP Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan Belediye Başkan Yardımcılarından Mustafa Akaya ve Haluk Öztürk, Meclis üyeleri, Daire Müdürleri ve davetliler katıldı.
    29. uncu yaşında olan Nazilli Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, 89 yaşındaki şef Lütfi Selek yönetiminde verdiği konserde seslendirdikleri eserlerle izleyenleri büyüledi. Yeni yılın ilk konseri olan “Bir Kış Gecesi” konserinde 46 kişiden oluşan koro Türk Sanat Müziğinin sevilen eserlerini seslendirdi.

    Şef Lütfi Selek yönetimindeki Türk Sanat Müziği Korosu, iki bölüm halinde verdikleri konserde, 27 eser seslendirdi.

    Sunuculuğunu Yücel Bildiren'in yaptığı Konserin 1. bölümünde, Funda Baklacı, İbrahim Tamirci, Alper Balcı, Nermin Akçay, Ali İhsan Erdem, Nadide Dalgıntekin, 2. Bölümde, Sedat Kozakçı, Nevriye Uşar, Hüma Dereli, Hale Bildiren, Ahmet Çakırlı, solo eserler seslendirirken Duygu-Muzaffer Sözer çiftinin düeti izleyicilerden beğeni topladı.

    Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, bugüne kadar koronun gelişmesinde ve tanınmasında büyük emeği geçen Şef Lütfi Selek'e teşekkür ederek, “29. yılını kutlayan Belediyemiz bünyesinde bulunan TSM topluluğumuz, bu güne kadar ülke genelinde verdiği konserlerle ilçemizi çeşitli platformlarda tanıtmıştır. Koronun ayakta durmasını sağlayan ve topluluğumuzun kurucusu olan Lütfi Selek şefimizi ve koro üyelerini büyük emeklerinden dolayı kutluyorum” dedi.

    Kaymakam Mehmet Okur da “Belediyemizin Türk Sanat Müziği Korosuna ve Şefimiz Lütfi Selek’e çok teşekkür ediyorum. Seslendirdikleri eserlerle bizleri günün yorgunluğundan ve stresinden uzaklaştırdılar. Lütfi Selek hocamızla 29 yıl boyunca Nazilli güzel sesler ve güzel eserler dinledi. Kendisine yaşamında uzun ömürler diliyorum” diye konuştu.

    Konser sonunda Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur Şef Lütfi Selek’e, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ta Yücel Bildiren’e çiçek verdiler.