• NİKAH ŞAHİTLİĞİ YAPTILAR

    CHP’nin eski ve yeni genel başkanları Baykal ve Kılıçdaroğlu CHP Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız’ın düğününde nikah şahitliği yaptı.

    11:09:58 | 2013-09-01

     

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğluile eski Genel Başkan Deniz Baylal, Kuşadası ilçesinde CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız ile Müge Muhafız çiftinin düğününde nikah şahitliği yaptı.

     

    Nikah töreninde aynı masada oturan ve yemeği birlikte yiyen Kemal Kılıçdaroğlu ve Deniz Baykal uzun soluklu sohbet imkanı buldu. Koyu sohbete Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin de zaman zaman katıldı.

     

    Miracle Beach Club'taki düğüne Kılıçdorğulu ve Baykal'ın yanısıra çok sayıda genel başkan yardımcısı, CHP'nin Ege Bölgesi belediye başkanları, parti meclisi üyeleri, il ve ilçe başkanları, CHP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz, Aydın  Belediye Başkanı Özlem Çerçoğlu ve il ve ilçe yöneticilerinin aralarında bulunduğu 700 davetli katıldı.

     

    Genç çiftin nikahını  Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu kıydı.

     

     İrfan İnanç Yıldız'ın nikah şahitliklerini CHP Genel Başkanı Kemal Kığlıçdaroğlu, Deniz Baykan ve Türkiye Barolar birliği Başkanı Metin Feyzioğlu; Gelin Müge Muhafız'ın şahitliklerini de Yüksel Kılcı ve Pelin Beyaldı yaptı. Kılıçdaroğlu geline bilezik taktı.