• Savaş adaylık başvurusunu yaptı…

    Aydın'da parti tabanında olduğu kadar diğer kesimlerde de sevilen ve saygı duyulan bir isim olan AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş 24 Haziran seçimleri için adaylık başvurusunu yaptı. Savaş 26. Dönem Milletvekilliği döneminde TBMM’de Plan ve Bütçe Komisyon Üyeliği, AK Parti’de Yerel Yönetim ve Sosyal Politikalar Başkan Yardımcılığı ve Ekonomi Danışma Kurulu Üyelikleri görevlerinin yanı sıra Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yaptı.

    16:18:44 | 2018-04-28

    HABER: HASAN KADİFE

    Hükümetin 24 Haziran seçim kararından sonra haraketlenen siyaset arenasında çarpışmak isteyen siyasi gladyatör aday adayları belli olmaya başladı.

    Arenaya çıkmaya niyet edenlerin en çok müracaat ettiği siyasi parti olan AK Parti'nin Ankara'da hali hazırdaki 3 vekilden yeniden siyasi araneya çıkmak isteyen son isim Parti MKYK Üyesi olan Aydın Milletvekili Mustafa Savaş oldu.

    Partinin ekonomi uzmanlarından biri olan ve Türkiye'yi yöneten 50 ismin bulunduğu MKYK'nın üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'ın siyasi kulislerde merakla beklenen yeniden adaylık başvurusunu yaptı.

    24 Haziran seçimleri sonrası adı Bakanlık ve hemen ardından gerçekleşecek yerel seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için geçen isim olan Aydın'da parti tabanında olduğu kadar diğer kesimlerde de sevilen saygı duyulan isim AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'ın yeniden adaylık başvurusunda bulunması Aydınlı hemşehrileri arasında büyük bir memnuniyet ve sevinç yarattı.

    Mütevazi kişiliği ile bilinen ve Aydın ekonomisinin gelişmesi ve kalkınmasında umut isimlerin başında gelen AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş adaylık başvurusunu yaptığı yazılı bir açıklama ile kamuoyuna duyurdu.

    Milletvekili Savaş açıklamasında şöyle dedi: 

    “Yüce Mecliste, Aydın ilimizi temsili açısından 26. Dönem  Milletvekilliği görevi ile hayatımın en büyük onurunu yaşama imkânı sunan Aydınlı hemşehrilerimi ve Adalet ve Kalkınma Partimizi layıkıyla temsil etmek için, Parti grubumuzdaki diğer milletvekili arkadaşlarımızla birlikte bu ulvi görev için çalıştık.

    Bu süreçte Yüce Meclisimizin Plan ve Bütçe Komisyon Üyeliği, Partimizin Yerel Yönetim ve Sosyal Politikalar Başkan Yardımcılığı ve Ekonomi Danışma Kurulu Üyelikleri görevlerinin yanı sıra Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyesi olarak aziz milletimize hizmet etme şerefine nail oldum.

    Özellikle 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminde bombalı saldırıların hedefi haline gelen Gazi Meclisimizin bir milletvekili olmak gibi bir onuru yaşayarak bu tarihe tanıklık ettik.

    Demokrasi şehidimiz Merhum Başbakanımız Sayın Menderes'in 'YETER ARTIK SÖZ MİLLETİN' haykırışının ne denli özlü ve kudretli bir ifade olduğuna 15 Temmuz Hain Başkaldırısında milletçe şahit olduk ve demokrasimizi kanlı ellere teslim etmedik.

    Davası millet davası olan, daha büyük ve daha gelişmiş bir Türkiye ülküsüyle tüm yaşamını aziz milletimize adayan liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasından sıradan bir nefer olarak gece gündüz koşturduk.

    Bu kutsal dava yolunda her ne görev  olursa olsun  ömrümüz yettikçe mücadele etmeye and içtik.

    Şimdi milletçe, devletçe tarihi bir dönüm noktasındayız.

    Bin yıllık bir kültürün yeniden dirilişi olan bu süreç, bütün dünya medeniyetleri tarafından da yakından takip ediliyor.

    İşte bu sebeple 24 Haziran Genel Seçimleri milletimizin bütün bir dünyaya büyük bir haykırışı, aziz milletimizin zulme karşı yeni bir başkaldırışı olacaktır.

    Bundan dolayı bu kutsal davaya hizmet edebilmek amacıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi 27. Dönem Milletvekilliği için yeniden adaylık başvurusu yapmış bulunuyorum.

    24 Haziran Genel Seçimleri'nin Aydın ilimize, Vatanımıza, Milletimize ve Devletimize hayırlara vesile olmasını diliyor, 25 Haziran sabahının sadece ülkemiz adına değil tüm dünya mazlumları için yeni bir başlangıç olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.”