• SÖKE’DE YAZ KONSERLERİ

    Novada Outlet Söke’de yaz konserleri La Descarga ile başlıyor.

    21:08:45 | 2013-07-17

    Açık havada alışveriş ve eğlence olanağı sunan Novada Outlet Söke, Temmuz ve Ağustos aylarında halka açık konserler ve müzik performanslarıyla yaz akşamlarına renk katacak. Yaz konserleri serisinin ilki 20 Temmuz’da La Descarga ile başlayacak.

     

    20 Temmuz Cumartesi gecesi Novada Outlet Söke AVM’de latin ve caz müziğin önde gelen gruplarından La Descarga sahne alacak.

     

    “Çilli Bom” adlı yeni albümleriyle hayranlarıyla buluşan grup, sahne showlarınında Dünya müziğinin ve jazz’ın referansları olan Dizzy Gillespie, Tito Puente, Chano Pozo, Jacques Brel, Dulce Pontes, Elis Regina, Lara Fabian, Michael Jackson ve James Brown gibi isimlerin müziklerini kendilerine has yorumlarla çalıyor. Dinleyicilere Latin dünyasının en bilinen ritimleri salsa, cumbia, merenque’den flamenco ve oriental’e, soul, funk ve disko ile dolu doyumsuz anlar yaşatıyor.

     

    La Descarga grubunun kurucuları Kolombiyalı orkestra şefi, ünlü tumbacı, Luis Ernesto Gomez ve uluslararası ses sanatçısı Gülseren Yıldırım Gomez… Grup üyeleri; son dönem Jazz dünyasının ses getiren neşesiyle bilinen piyanisti Uraz Kıvaner, sağlam tekniğiyle basçı Alper Kılıç, timbalci ve cajon ustası Kerem Kırca, üç güçlü brass section da saksafoncu Sinan Keskin, trompetçi Eldar Aliyev ve Keily Riquel, Akdeniz ruhunu katan bongo ve campanacı Riccardo Marenghi, geri vokalde sesle bütünleşen Deniz Biber’den oluşuyor.

     

    Novada Outlet Söke yaz konserleri 27 Temmuz’da Kerem Turhan ile devam edecek.

     

    Bugüne kadar 2 bine yakın şarkıya, çok sayıda reklam ve film müziğine imza atan, çalışmalarına prodüktör, besteci, aranjör, piyanist ve DJ olarak devam eden Ozan Doğulu, 10 Ağustos’ta Novada Outlet Söke AVM’de misafirlerine unutulmaz bir performans sunacak.