• ‘’Ülkücü Ülkücünün kurdu değil yurdudur’’

    ▪51’inci yıl münasebetiyle diyorum ki; aramızdan bir vesileyle kopup giden, gözü Üç Hilal’de kalan, bir hatadır yaptık diyen, samimi pişmanlık yaşayan, yuvasının özlemini çeken, Ülkücü Ülkücünün kurdu değil yurdudur diyen her kardeşimle, her dava arkadaşımla helalleşmeye hazırız. Onlara sadece kapımızı değil, gönlümüzü de açıyoruz.

    15:19:43 | 2020-02-09

    Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık'ın, partisinin kuruluşunun 51 yıldönümünde yayınladığı yazılı basın açıklaması.

    51.YIL
    Milliyetçi Hareket Partisi’mizin;
    •Zorlu imtihanlarda türbedarı,
    •Kurşun gibi ortamlarda hissedarı,
    •Zulmet dolu günlerde bayraktarı,
    •Çetin şartlarda sancaktarı
    olan üstün meziyetli, temiz mizaçlı, halis imanlı dava arkadaşlarımla övünüyor, şükranlarımı sunuyorum.
    ▪Elleri öpülesi ecdadımız başta olmak üzere, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten Mareşal Fevzi Çakmak’a, Osman Bölükbaşı’ndan Kurucu Genel Başkanımız Başbuğumuz Alparslan Türkeş’e kadar iftihar kaynaklarımıza, siyasetimizin kutup başlarına , şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz diliyorum.
    Allah hepsinden razı olsun.
    ▪Başbuğumuzun emanetini emin kılan , MHP Genel Başkanımız , Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyin yolunda , yüce Türk Milletinin emrindeyiz.
    ▪51’inci yıl münasebetiyle diyorum ki; aramızdan bir vesileyle kopup giden, gözü Üç Hilal’de kalan, bir hatadır yaptık diyen, samimi pişmanlık yaşayan, yuvasının özlemini çeken, Ülkücü Ülkücünün kurdu değil yurdudur diyen her kardeşimle, her dava arkadaşımla helalleşmeye hazırız.
    Onlara sadece kapımızı değil, gönlümüzü de açıyoruz.
    Haluk Alıcık
    MHP Aydın İl Başkanı