• Yazı-Tura onbaşılara mı kaldınız?

    Aydın’da Büyükşehir Belediyesi ve Özlem Hanım piyonluğu tavan yapan tetikçi güruhu var. Ellemeyim ellemeyim diyorum, fakat havalar kelle ille gel bizi yelle diyorlar. Bunlar var ya bunlar; Bunlar asker mektubu yazamazlar. Tek özellikleri, kendilerine ona buna iftira-kumpas-itham amaçlı yollanan hazır metinleri yayınlamaktır. Karşılığında kırıntılar için dokuz takla atarlar...

    09:41:00 | 2024-06-07

    Neymiş biz iftiracı haber sitesiymişiz...

    Neymiş CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bübül haberimizi paylaşmış.

    Haberin içeriği neydi?

    Özlem hanıma yakınlığıyla bilinen ve Nazilli CHP tabanının hiç sevmediği Naim Atmaca'nın, Özlem Hanım destekli geldiği belediye şirket yönetimine CHP Genel Merkezinin dur dediği. Özlem Hanımın artık CHP Genel Merkezinde eski gücü kalmadığı.

    Bu da sanki soykırım suçu gibi bizi ve haberimizi paylaşan CHP Milletvekili Süleyman Bülbül'ü akılları sıra lince kalkıyorlar. Yahu CHP’li Belediye Başkanları, Süleyman Bülbül-Bülent Tezcan gibi vekilleri hakkında Özlem Hanım yandaşları “hırsız” diye bağırıp, salonlarda yuhalamadılar mı?

    Geçmişten bu yana kurşun askerliği reddeden belediye başkanları Çerçioğlu medyası eliyle siyasi lince uğramadı mı?

    Herkes kötü de bir Özlem Hanım mı iyi?

    Herkes haksız da bir tek Özlem hanım mı haklı?

    Gık diyenin neredeyse medya üzerinden gırtlağına çöküyorlar. Anında ortalık medya terörüne boğuluyor. Astığımız astık kestiğimiz kestik havalarındalar.

    Yoksa şehrin adı değişti Aydınoğulları Beyliği yerine Çerçioğlu Beyliği oldu da, haberimiz mi yok?

    En son Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'e kurulan linç ve kumpaslar, itham ve iftiralar, Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin'e aynı tarife nedir bu rezillik?

    Seçimler biteli iki ay oldu. Bizler halk olarak hizmet beklerken Özlem Hanım ve medyası CHP’li Belediye başkanları ile vekilleri linç mevsimini başlatmış. Halkı bırakmışlar, İDO üzerinden dolar milyarderlerine kamu parasıyla zarara ortak olunmuş.

    Hangi birini yazalım birader...

    Aydın BŞB, Kuşadası sahildeki helaları bile sökmüş var mı bunun izahı...

    İzahı olmayanın mizahı olur diyorlar da, bunlar da mizah kültürü de sıfır.

    Anladığım kadarıyla konjonktürel bir kez daha seçilme şansı bulan Özlem Çerçioğlu ve çevresi, Aydınlılara verdiği sözleri tutamayacak. Ama sermaye gruplarına verdikleri sözleri şakkadanak tuttular. “Millet aç aç” diye oy topladılar, ilk icraatları dolar milyarderlerinin zarar eden şirketlerine kıyak üzerine kıyak geçmek oldu.

    İDO’dan bahsediyorum, DİDO’dan değil...

    Biriniz de Allah rızası için yanıt verin be Aydın BŞB güdümlü iftiramatik medya güruhu... Yaptıkları tek şey, haberlerimize yanıt vermek yerine, iftira-iftira diye itibarsızlaştırma çabası. İtibarı olmayanlar bizleri nasıl itibarsızlaştıracak acaba?

    Akıllarınca böyle yaparak haberi itibarsızlaştıracaklar.

    Ama bilmiyorlar ki güneş balçıkla sıvanmaz.

    Ne zaman gerçekleri yansıtan bir haber yayınlasak, akabinde güdümlü medyada gecenin 22.30’unda “Aydın Şafak Hakkında suç duyurusu yapıldı” haberi yayınlanıyor.

    İçi boş suç duyurusu haberleri ile bizleri yıldıracaklarını sanıyorlar ama yanılıyorlar.

    Suç duyurusu gecenin bir vakti yapılmaz,

    Gidilir Cumhuriyet Savcılığı’na yapılır.

    Biz suç duyurunuzu bekliyoruz, diyoruz,

    Korkudan Savcılığa bile gidemiyorlar.

    Çünkü yazılanlar tamamen gerçekleri yansıtıyor ve tek bir hakaret veya suç unsuru yok.

    Yanıt vermekten kaçtıkları gerçeklerde ortaya çıkacak...

    Bu arada iftira deyince de akla ilk Aydın BŞB destekli medya gelir.

    Öncelikli icraatı CHP’li vekil ve belediye başkalarına medya yollu linç girişimi olan Özlem Hanım ve çevresi, anlaşıldı ki bu şehre yine algıdan başka bir şey veremeyecek. Bu beş yıl da böyle içi boş olaylarla geçecek...

    Zaten Özlem hanımın umudu kala kala Ergün Poyraz ile Arif Kunur'a kaldıysa, bu siyaseten çaresizliğini gösterir... Hele hele kurmay zekaların karşısına yazı tura onbaşı medya tetikçileriyle çıkmaya kalkışmak, akıl karı olmasa gerek...